Helt rätt med cowboyboots

Ett par snygga cowboyboots är aldrig fel! Även om det är en sko som vanligen ses bland just cowboys och cowgirls, så har det kommit att bli hett mode även i stadsmiljön! Att bära cowboyboots kan vara både stilfullt och bekvämt om du vet hur du ska matcha dem med din outfit och bära dem på rätt sätt.

Tips hur du bäst bär dina cowboyboots

Det gäller ju att veta hur du ska klä dig så det passar bra ihop med dina cowboyboots. De brukar passa bra tillsammans med olika klädstilar, inklusive jeans, kjolar, klänningar och shorts. Det allra viktigaste är att du tänker på helheten så att allt passar bra ihop med varandra samt att din outfit kompletterar dina cowboyboots.

Jeans är ganska vanligt att ha på sig när man bär cowboyboots. Men det gäller att välja rätt sorts jeans Välj gärna välj ett par som är smala eller med smal passform nedtill. Detta hjälper till att framhäva dina boots och gör att de syns. Väljer du jeans med vida ben så kommer du ju att dölja stora delar av bootsen och det är ju synd.

Vad du ska ha upptill kan variera. Det kan vara en skjorta, T-shirt eller topp som passar din stil. Mycket handlar ju även om tillfället och vad det är du ska göra.

Cowboyboots kan kompletteras med passande accessoarer som ett bälte, en hatt eller smycken som passar stilen. Detta kan ge din outfit en extra touch.

Ta hand om dina boots och bär dem vid rätt tillfällen

Se till att hålla dina cowboyboots rena och väl underhållna. Det förlänger deras livslängd och ser bättre ut. Beroende på material så ska de skötas om på lite olika sätt. Se även till att använda dem vid rätt tillfällen. Cowboyboots kan vara mer avslappnade eller mer dressade beroende på designen. Tänk på vilket tillfälle du ska bära dem och välj lämpliga cowboyboots.